Garage

  • Onderhoud en reparatie van alle automerken
  • Jaarlijkse APK
  • Schade-expertise en herstel

Onderhoud

Regelmatig een kleine of grote onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat uw auto in topconditie blijft. In onze moderne werkplaats hebben wij alle expertise en ervaring in huis om uw auto in topconditie te houden. Volgens voorschrift van de fabrikant wordt onderhoud gepleegd en originele merkonderdelen gebruikt.

Algemene Periodieke Keuring

Voor de jaarlijkse autokeuring kunt u ook gebruik maken van onze deskundigheid. Door onze adequate werkwijze bieden wij een snelle oplossing en kunt u vaak nog dezelfde dag terecht om uw auto weer voor een jaar van een keuring te laten voorzien. Mail of bel ons voor een afspraak!

Reparatietechniek

Wij bieden graag voor ieder technisch probleem een oplossing aan. Deskundig wordt diagnose gesteld om vervolgens de benodigde reparaties aan uw auto uit te voeren. Gestreefd wordt deze herstelperiode zo kort mogelijk te houden om uw mobiliteit te waarborgen.

Schadeherstel

Heeft u schade? Wij regelen met uiterste zorg het gehele schadetraject voor u. Kwaliteit staat bij ons voorop en ook op dit vlak ontzorgen wij u in het geheel. Wij zorgen uiteraard voor de algehele afwikkeling van uw schade met de verzekeringsmaatschappij. Autoservice Repatech repareert onder het Focwa Eurogarantkeurmerk.

Autoruitschade

Een sterretje of barst in uw autoruit? Wij herstellen of vervangen vakkundig uw autoruit bij ruitschade zodat u weer snel mobiel bent.

Motorbanden

Misschien ongebruikelijk; verkoop en montage van motorbanden bij een autobedrijf maar als extra dienst leveren en monteren wij motorbanden. Puur ontstaan uit onze passie voor motoren. Geef het type motorfiets aan ons door en wij verzorgen de juiste Bridgestone motorband voor u. Heeft u de keus op een ander merk laten vallen laat het ons dan weten, wellicht kunnen wij iets voor u betekenen.

Bovag Focwa RDW
Bridgestone